top of page
Søg

UTOPIAS TEMABUILD

Et af vores medlemmer 'Sejleren', har taget initiativ til et nyt bygge-event i Utopia's survival-verden på minecraft-serveren!


Alle bekræftede medlemmer er velkomne til at claime et bygge-plot i survival-verdenen, og herefter bygge noget flot i det tema der på det pågældende tidspunkt er valgt! Efter 2 uger vil en vinder blive fundet, og derefter modtage en præmie! Præmie og i hvert fald tema skifter hver anden uge!

Første 2 uger starter i dag med temaet 'America'! -og en vinder vil blive fundet torsdag den 27. August klokken 20:00! Vinderen der bliver fundet den 27. August, vil modtage præmien på billedet i galleriet her under! Bøgerne har gode enchantments, men er dog en overraskelse til vinderen!


Mere information og regler kan findes i bogen ved bygge-plotsne!

Eventuelle spørgsmål, ideer eller lignende stilles til Sejleren.

*Det er tilladt at teame og bygge et plot sammen! Præmien vil i så fald blive delt!

-Hvor kan bygge-plotsne findes?

(I survival-verdenen) Fra spawn-portalen i nether - følg den røde gang, og gå derefter ned ad gangen med redstone rundt om. (Gangen kan ses på billedet i galleriet nedenunder.) Alternativt kan bygge-plotsne også findes i oververdenen ved følgene koordinater:

334 / 65 / -550


Vi glæder os til at se jer og jeres byggerier !


-Viggo

Utopia


Præmien til første temabuild-konkurrence!
Præmien til første temabuild-konkurrence!
 

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyheder for Utopia!

Store ændringer for Utopia og dets platforme! 25.Januar 2021!

Lidt dårlige nyheder om utopias survival-verden

(Alt skulle på nuværende tidspunkt gerne være fikset og under fuld kontrol!) Et af vores tidligere medlemmer der fik ban for x-ray i 2 ug...

bottom of page