top of page
Søg

Nyheder for Utopia!


 
Som nogle af jer måske bemærkede, holdte bestyrelsen møde i fredags, hvor vi tog stilling til en masse nye ting for Utopia og dets platforme! I dagende herefter, har vi været i fuld gang med at få implementeret alle disse nye ændringer på vores platforme! Vi er nu færdige og dermed klar til at melde ud til jer, om alle de nye ændringer! Heriblandt en del vigtige og betydningsfulde ændringer, som i alle bør læse!
 

- Discord ticket system til support:

Vi har nu indført et helt nyt support system på Utopia's discord-server, hvor man nu fremover kan oprette en ticket, og herefter få hjælp af Utopia's moderator-team!

Det er kun Utopia's moderator-team der kan se og besvare disse sager, så resten af medlemmerne kan ikke følge med i hvad du skriver i en ticket, hvilket gør det hele mere privat! Alt support på Utopia vil fremover foregå via dette nye support system! Det betyder at i fremover ikke længere behøver at kontakte vores moderatorer privat, i forbindelse med moderator-arbejdet på Utopia. I stedet opfordre vi jer stærkt til at oprette en ticket med dette nye support system. Læs mere om dette nye system i discord-kanalen # utopias-ticket-support.

 

- Regler om PVP på minecraft-serveren:

Vi har hermed indført en ny regel om PVP! Reglen kan findes på hjemmesiden som regel 8 under 'Utopia survival regler'.

 

- Regel om at bygge mindst 20 blokke fra andre spillere forhøjes:

Indtil nu har vi altid haft en regel om at man i survival-verdenen, skulle bygge mindst 20 blokke fra andre spillere. Vi har nu efter flere sager besluttet at forhøje dette til 100 blokke.

Alle byggerier bygget efter dags dato, skal overholde denne regel. Læs mere om specifikationerne om denne regel på hjemmesiden! Reglen kan findes som regel 2 under 'Utopia survival regler'.

 

- Minecraft-mods:

Indtil nu har det altid været forbudt at bruge mods på Utopia. Dette vil dog meget snart ændre sig, men vi har brug for jeres hjælp! Læs meget gerne i den midlertidige discord-kanal # forslå-minecraft-mods for mere information!

 

- Youtube/twitch mm:

Vi har nu ændret på måden man får lov til at lave videoer, streams osv på Utopia's platforme!

Vi har dertil også lavet en regel om dette. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at offentliggøre en video eller livestreame fra Utopia, skal du først læse denne regel, og leve op til den.

Reglen kan findes på discord-serveren eller på hjemmesiden som regel 10 under 'Utopia generelle regler'.

 

- Minecraft-nyheder:

Vi har hermed lavet en ny discord-kanal til alle de små nyheder på Utopia's minecraft-server!

Læs mere om dette på discord-serveren i kanalen # survival-mc-nyheder!

 

- Spawn-område i survival-verdenen:

Vi arbejder pt. på at finde en dato til at få lavet spawn-området fint og få fjernet sneen osv!

Mere information vil forhåbentlig blive meldt ud på discord-serveren i kanalen # survival-mc-nyheder!

 

- Mob-heads datapack:

Vi har nu installeret en ny datapack på Utopia's Minecraft-server!

Hver gang man dræber et mob i survival-verdenen, er der en lille chance for at det dropper et hoved af sig selv! Hvor stor chancen er for at de dropper et hoved, er forskeligt fra mob til mob, og enkelte mobs dropper slet ikke deres hoved.

 

- Sove på minecraft-serveren:

Det gamle sove-system der gjorde at man kun skulle være en enkelt der sov, for at gøre det til dag på Utopia's minecraft-server, gik i stykker, men er dog nu blevet erstattet med et nyt og bedre system, der virker på stort set samme måde.

 

- Smadre bedrock i nether:

Vi har genovervejet at gøre det tilladt at smadre bedrock og andre blokke i survival-verdenen, der ellers ikke burde kunne smadres i surival-minecraft, og vi err kommet frem til et kompromis! Det vil stadig ikke være tilladt (eller muligt for den sags skyld) at smadre bedrock, end-portaler osv i survival-verdenen! Har man dog et stort behov for at have et hul igennem bedrocken i nether, kan man dog anmode en moderator om at få et hul, hvorefter de vil tage stilling til dette, og eventuelt lave et hul til dig. Vi anbefaler at man åbner en ticket på discord-serveren, og spørger der!

 

- Viggo og resten af Utopia's bestyrelse.

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lidt dårlige nyheder om utopias survival-verden

(Alt skulle på nuværende tidspunkt gerne være fikset og under fuld kontrol!) Et af vores tidligere medlemmer der fik ban for x-ray i 2 ug...

Forbud mod at tage i end i survival-verdenen!

Først og fremmest skal jeg lige gøre opmærksom på, at det er dybt forbudt at finde et stronghold, og især at tage til End!

bottom of page