top of page

Utopia survival end-event (8. januar klokken 19:00-21:00)

Opdateret: 7. jan. 2021

Hermed information vedrørende vores tur til end i survival-verdenen på Utopias minecraft-server. Herunder tidsplan, regler og anden vigtig information.

- For at være med til eventet SKAL man være i kanalen “Optagelse & Livestream”, fra klokken 19:00 og mindst indtil dragen er dræbt.

Tidsplan:

- Eventet bliver afholdt på fredag den 8. januar klokken 19:00-21:00

- Efter klokken 19:00 hvor vi starter, venter vi max 10 minutter på at alle er klar.

- Klokken 19:10 forventer vi at det første eye of ender bliver kastet, og vi derefter tager afsted fra spawn.

- Første time (19:00-20:00) er sat af til at kaste 'eyes of ender', finde fortress og derefter sætte nether-portal og seng op.

- Klokken 20:00 forventer vi at hoppe i portalen og ind for at dræbe dragen. Når dragen er død vil vi tage ud for at finde 'end citys' og vinger. Her er det tilladt at snakke i et andet opkald, fx. hvis man gerne vil have ro til at finde vinger sammen og den slags.

- Klokken 21:00 er eventet officielt slut, men skulle man stadig have lyst til at snakke, finde vinger osv. er det selvfølgelig tilladt.

Push to talk:

- Har man en dårlig mikrofon, baggrundslyd, ekko eller lignende - skal man bruge 'push to talk', når vi snakker på discord.

Optagelse og livestreaming:

- Alle må optage fra eventet. Dog skal man sende link til videoen når man lægger den op. (spørg evt. et bestyrelsesmedlem, eller administrator).

- Det samme gælder livestreaming - alle må livestreame fra eventet. Dog skal man gøre opmærksom på dette, samt sende link til streamen når man starter streamen. (Igen, spørg evt. et bestyrelsesmedlem eller administrator).

- Vi snakker i "Optagelse & Livestream" på discord-serveren.

- Hvis ikke man vil være med på video eller livestream, må man enten lade være med at snakke, og ellers kan man desværre ikke være med til eventet.

Dragen dropper elytra:

- Dragen dropper et enkelt sæt vinger og et enkelt drageæg, plus det æg der normalt spawner ved portalen. Så alt i alt 1 sæt vinger og 2 drageæg. Disse 3 ting skal afleveres til bestyrelsen, så det kan komme op i spawn når vi får lavet om på spawn-øen.

Claim end citys:

For at claime en end city, skal man sætte skilt ved indgangen - herefter har den der har sat skiltet/claimet, rettigheden til dette end city og alt hvad der skulle være i det. Så husk at tage skilte med til eventet!

Vi starter som sagt i spawn i survival-verdenen, klokken 19:00 på fredag!

I er som altid super velkomne til at stille spørgsmål rundt omkring, helst i general på discord-serveren!


- Viggo og resten af Utopias bestyrelse.

44 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyheder for Utopia!

Store ændringer for Utopia og dets platforme! 25.Januar 2021!

Lidt dårlige nyheder om utopias survival-verden

(Alt skulle på nuværende tidspunkt gerne være fikset og under fuld kontrol!) Et af vores tidligere medlemmer der fik ban for x-ray i 2 ug...

Forbud mod at tage i end i survival-verdenen!

Først og fremmest skal jeg lige gøre opmærksom på, at det er dybt forbudt at finde et stronghold, og især at tage til End!

bottom of page