top of page
Søg

Lidt dårlige nyheder om utopias survival-verden

Hejsa folkens. Vi har desværre en lidt dårlig nyhed at medbringe :I

Et af vores tidligere medlemmer der fik ban for x-ray i 2 uger, og hans ven - har i dag forsøgt at tage hævn over hans ban, ved at tage rundt på minecraft-serveren og stjæle og ødelægge ting. Vi blev heldigvis gjort opmærksomme på dette, efter kun 10 minutter, og de blev begge permanent banned 20 minutter efter de startede. Tusind tak til RedRish for at opdage og reagere så hurtigt på dette! Skulle man på noget tidspunkt have mistanke om noget lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme! Hellere kontakte os én gang for meget, end én gang for lidt! Jeg har nu brugt de sidste 2 timers tid på at gå alt deres aktivitet igennem, og få fikset alt hvad der var stjålet, ødelagt mm. Alt skulle derfor gerne være på plads, og være som det skal være. Mener i dog stadig at i skulle have mistet ting, som i ikke har fået tilbage, eller som i ikke har fået det hele tilbage af, så kontakt venligst en Moderator med det samme!

Alt skulle på nuværende tidspunkt gerne være fikset og under fuld kontrol!

I skal dog som sagt ikke tøve med at skrive, hvis i skulle undre jer over noget!

OBS: Ikke alle ting er lagt tilbage i det præcist samme felt som det blev taget fra, og i enkelte tilfælde måske heller ikke i de helt rigtige kister, men måske en kiste ved siden af.


PÃ¥ vegne af Utopia og dets moderator-team.

- Viggo

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyheder for Utopia!

Store ændringer for Utopia og dets platforme! 25.Januar 2021!

Forbud mod at tage i end i survival-verdenen!

Først og fremmest skal jeg lige gøre opmærksom på, at det er dybt forbudt at finde et stronghold, og især at tage til End!

bottom of page